tisdag 4 mars 2014

"Hemma" igen!

Är utskriven från sjukhuset och tillbaka i huset. Det går sakta framåt, jag har fått 2 nätter med ok sömn och bara det gör att man blir lite starkare.

Har fortfarande smärtor i en kroppen och då framförallt i ryggen. För er som är insatta i ryggens anatomi så är det ryggkotorna T12 och L2 som har fått frakturer.
Jag har fått ett ryggskydd som hjälper mig att hålla upp ryggen och den gör även så jag kan vara uppe och röra mig.

Vad som händer de närmsta dagarna vet jag inte så mycket om just nu, men att jag kommer tillbringa mycket tid i sängen det vet jag med säkerhet.

Åter igen stort tack för allt stöd!

Amerikansk sjukhusfrukost!

lördag 1 mars 2014

Stort tack för allt stöd!

Ja åter igen blir jag rörd av allt stöd som jag fått sen igår. Jag mår under omständigheterna bra och jag har blivit flyttad från akutavdelningen till en vanlig avdelning nu ikväll. Jag har haft en sån enrom tur och är tacksam för det.
Imorgon kommer dom göra en speciell avlastningsgördel (eller vad det kallas) för min rygg.

Har även haft en känslomässig berg och dalbana idag. Samtidigt som jag är överlycklig av att ha klarat mig så otroligt bra så har jag varit så förbannad över att någon som varit så otroligt oansvarig i trafiken har förstört så mycket för mig.
Hade sett så enormt mycket fram emot att få köra alla etapploppen här bort i Mars månad och Redlands i April.
Idag har jag även känt hur bilen smäller till mig bakifrån och föreställer mig hur jag flyger i luften. Ska se om jag kan få någon att prata med här borta angående det.

Men som sagt är jag vid gott mod. Mina besökare hade med sig kaffe och kaka vilket ALDRIG är fel :)

Försökte ladda upp bilder men uppkopplingen är inte den bästa här!