måndag 23 mars 2015

Lång dag!

Helgens väder var väldigt skiftande. I Lördags så regnade det ett tag, sen var det snöslask och till sist så var det ren snö som föll från himmeln. Så det fick bli lite styrketräning på förmiddagen och sen lite intervaller inne på trainern på eftermiddagen. Igår var det något kallt men solen värmde skönt så det blev en tur på 200 km, ja okej 199 för vara ärlig. Med lite insprängda lagtempo intervaller. Börja känna mig på gång igen så ska bli otroligt roligt att få komma igång och tävla snart igen.

Men tävlandet beror lite på när mini Patrik hade tänkt sig att anlända. Enligt den fantastiska appen så skulle mini anlänt i Lördagens. Men det verkar vara fel på appen då inget har hänt än. Men måste erkänna att det är spännande att gå runt och veta att man kan bli pappa när som helst nu.
Stora delar av laget befinner sig på Mallorca och hade tävlingspremiär i Lördags. Trots premiären så blev det en 8:onde plats. Riktigt bra kört av grabbarna.

Måste väl skriva ett par rader om Milano- Sanremo också. Det är coolt att se att en sån gammal gubbe som Lucca Paolini sitter och kör som han gör. Hoppas laget bjuder honom på lite glass eller en god öl efter mycket väl genomfört arbete. Sen är det bara att ta av hjälmen och gratulera John Degenkolb. Den som vinner MSR är stark så enkelt är det.
Personligen hade jag hoppats se Filippo Pozzato göra något stort men jag får vänta ett tag till. Måste iallafall älska de engelska kommentatorernas smeknamn på honom. The italian playboy.

Killen har stil och givetvis kör han med classic styre. Samma år som han var italiensk mästare så bodde jag och en kompis med Katusha under 2 etapper i girot! 


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar