tisdag 19 maj 2015

Prolog i Polen!

Ja så var prologen över här nere i Polen men det var en konstig historia. Det skulle köras 4 heat med ca 35 cyklister i varje heat och varje heat skulle köra 6 varv. Ett var var strax över 1 km och gick bara fram och tillbaka på samma väg.
Varje gång man passerade mållinjen så var där poäng till de 3 främsta. De 6 bästa gick så vidare till en final där man skulle köra 10 varv. Vi fick veta innan start att denna prologen inte räkandes in i totalen så för mig som inte är någon super sprinter så var där inte så mycket att köra om.
Prologen ända syfte var att få dela ut tävlingens olika ledartröjor.

I morgon börjar tävlingen på allvar med en ganska platt etapp på strax under 200 km. Men blåser det som det har gjort idag och igår så kan det bli en riktigt hård historia trots allt.

Efter prologen var klar så kom vi tillbaka till hotellet och åt en lagom glamorös middag. Pasta som hade kokts sedan kl 09.00 i morse och någon torr kyckling.
Efter man har tävlat och cyklat så vill man gärna ta en dusch men det var inte att tänka på här då duscharna endast hade iskallt vatten och rummen var kallare än Sibirien. Ja jag överdrev men det var kallt. Men hotellpersonalen har äntligen fått värmen till att fungera så hoppas värmepannan fungerar  hela natten.
Organisationen kom dock och bad om ursäkt för standarden på detta hotellen och lova att kommande hotell skulle vara mycket bättre. Detta återstår att se under veckans gång

Nu väntar sängen.
Ciao

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar