torsdag 25 februari 2016

Coolaste träningen och tidningskändis igen!

Ja dagens träning kan ha varit den coolaste träningen jag någonsin gjort. En kompis här borta som känner till alla vägar kring Hollywood, Beverly Hills, Griffethpark med mera råkade vara ledig idag. Så han hämtade upp mig i morse också åkte vi ner till Sherman Oaks och pakerade bilen där.

Sen började vi cykla upp och ner för de branta gatorna vid Beverly Hills där villorna och bilarna kostar en förmögenhet. Det är en helt annan värld man kommer in i. Efter det tog vi oss ner till down town Hollywood och cyklade lite på stjärnorna i gatan för att därefter köra upp för den berömda parken precis ovanför Hollywood.
Ovanför down town Hollywood.
Därefter cyklade vi igenom UCLA universitet för att sen köra till en damm som ligger precis under Hollywood skylten. 
Otroligt fint!
Sen cyklade vi vidare till Griffethpark och precis i början av parken så ligger ett fint litet kaffeställe som vi givetvis stannade på. Här träffade vi på ett äldre par från New York som vi pratade med samtidigt som vi drack vårt kaffe. Det visade sig att mannen var 50% svensk men tror inte att han pratade Svenska för det.
Gott kaffe här!
Sist på turen nere vid Hollywood vår att köra upp till själv skylten och till observartoriet som ligger inne på Griffethpark. Där uppe var en helt otroligt utsikt. Är ni här borta så besök denna platsen för allt i världen. Stanna på trail cafe också, Det är mitt LA tips :)


Otroligt utsikt!


För att få lite extra tid på cykeln idag så körde jag hem från runda nere i Hollywood också. Så det blev ett ordentligt pass på cykeln idag. Alla dessa branta backarna tog hårt på benen kunde jag märka mot slutet av dagens träning.


Fick även veta igår att Trelleborgs allehanda skrev en lite artikel om mig igår. Roligt att få vara kändis hemma kring Trelleborgs egna Hollywood (Frans Malmrosgatan) 
Gårdagens artikel!
Det blev mycket foto i dagens inlägg men hoppas det var ok. Imorgon blir det lite hårda intervaller innan vi åker till race på Fredag.






Inga kommentarer:

Skicka en kommentar