tisdag 24 februari 2015

Regn,styre och strumpor!

Ja Kalifornien visade sig inte från sin bästa sida igår. Skulle rulla ut på morgon för att få igång benen inför eftermiddagens GP. Men efter ca 40 min så öppnades kranen och regnet öste ner. Vände cykeln så snabbt jag kunde och körde hem. Tyckte det var kallt på vägen hem och när jag kollade på termometern så visade den endast 9 grader. Ja jag vet att jag är gnällig nu, man blir lätt bortskämd här borta.

När vi skulle starta GP´t så var det uppehåll från regnet men 5 min in i loppet så öppnade sig kranen igen. Hade inte riktigt motivationen innan loppet och den blev inte bättre av allt regn. Försökte hjälpa mina lagkompisar så mycket som det gick och rullade bara med fältet till mål. Så inget av mina bättre lopp men det är inget lopp jag kommer tänka på framöver heller.

Amerika är ganska fantastiskt på ett sätt, syns man på tävlingar, i sociala medier och sticker ut på ett eller annat sätt så kan man lätt få saker. Idag fick jag strumpor på posten av ett företag som tillverkar strumpor här. Vi ska köra ett etapplopp Fredag-Söndag och strumporna var tydligen till detta loppet.

Så var det detta med styret igen. Jag har skrivit så mycket om styre så tänkte att jag måste visa hur de olika styrena ser ut. Innan var mitt favorit styre kompakt men efter 5 veckor med ett klassiskt så är jag nästan kär i det. Sen är det på tiden att det införs lite klassiska saker i fältet igen.

Olika styren.

Det gör ont att vara ensam.

 Det är vackert utanför LA. 

Detta hittade jag i ett brev idag.
                      


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar