lördag 7 februari 2015

Ute på landet!

Befinner mig i skrivande stund på ett hotell ute på landet närmare sagt i Oakdale ca 2 h öst om San Francisco.
Starten i morgon är redan kl 09 på morgonen så det blir till att gå upp relativt tidigt i morgon. Vi körde tidigt i morse för att kunna komma upp hit i bra tid för att kunna ta en rull runda på cykeln och bara slappa.
Det är roligt att få så många olika ställen i Kalifornien. Här uppe handlar det mycket om vin, jordbruk och djur. Helt enkelt en vanlig landsbygds håla :)
Som alltid när man kommer ut på landsbygden är faller priserna kraftigt. Var ute och åt på en italiensk restaurang precis och det var nästa halva priset jämfört mot kuststäderna.
På vägen hit stannade vi i en "svensk" by och åt lunch. Där var Svenska flaggor överallt, dalahästar och där stod välkommen överallt. Men där var inte en ända i denna byn som kunde svenska :)

Tävlingen i morgon är pannkaksplatt och det förväntas en hel del regn men det ska vara varmt så det är bara till att trampa. ca 140 km ska avverkas. Det kommer bli mer taktik i detta loppet än förra lördagen. Där var det ganska enkelt dom starkaste var med där framme och körde om segern.
Hoppas på bra ben trots förkylningen i veckan.

Nu väntar lite gummibjörnar.
Ciao

Är man i Amerikas Mora? 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar