lördag 18 april 2015

Dags för ny tävling!

Då var det dags att pumpa däcken för en ny tävling på andra sidan sundet i morgon, närmare bestämt Naestved på Själland.
Tror vi ska köra 152 km på ett varv som är väldigt öppet för vind om jag minns helt rätt. Tävlingen i morgon blir en bra genomkörare inför kommande uppgifter. Från nästa Lördag och fram till mästerskapen så är det nästa bara cup tävlingar i Danmark och UCI lopp på kalendern. Ser otroligt mycket fram emot kommande helger.
Men i morgon är det fullt fokus på att göra något riktigt bra av dagen. Det kommer vara ett mindre startfält på 50-60 cyklister så det gäller att vara på tårna precis hela tiden. 1 2 3 så har en grupp kör iväg också är tävlingen över. Ibland är det "enklare" att köra tävlingar med större startfält.

Har nog skrivit det innan med skriver det igen. Det är imponerande hur många tävlingar våra grannar i Danmark lyckas arrangera. Bara denna helgen så är där 4 landsvägstävlingar. 2 på Jylland och 2 på Själland.
Cykeldanmark är Jylland så dom hårdaste och största tävlingarna är där borta men inte sagt att det är dålig klass på tävlingarna på Själland. Långt ifrån skulle jag vilja säga. Man glömmer lätt borta att det är världsklass på de större tävlingarna i Danmark. Håller man 295 i snittwatt på ett vanligt danskt A-lopp så är det riktigt hög klass på cyklisterna som kör tävlingarna i Danmark.

Idag blev det ett lugnt med lite längre rullpass i strålande solsken. Det blev även primär på mitt smultronställe när det gäller kaffestopp, Aldos i Skanör.
Trevlig lördags kväll!

Ja vacker är man inte!

Kaffe och kaka är viktigt innan tävling!

Lite snygga arbetskläder! 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar