torsdag 3 mars 2016

Skynda skynda skynda!

Mer rubriken lite längre fram i dagens inlägg. Träningen idag blev efter gårdagens pass lite kortare än vad som var tänkt. Fick ihop 4 fina timmar i ren distans fart med lite lagtempo de sista 10 km där det gick svagt utför. Det är inte ofta man kör "lagtempo" i 60-65 km/h på smått slingriga vägar. Tror vi nådde 70 km/h en gång också. Då vill man inte att någon hund eller något annat kommer ut på vägen vill jag lova.
Har smått ont i benen i skrivande stund. Så imorgon blir det lite hårda intervaller och på fredag så är det MAX 1 h på cykeln som gäller för att ha fina ben inför lördagens linjelopp.
Tror det är otroligt viktigt att lyssna på kroppen och ändra träningen efter vad kroppen säger istället för att följa ett träningsprogram till 100%. Där är så otroligt många saker som kan påverka din kropp, knopp och träning på det ena eller andra hållet.

Sen hände det som inte får hända idag igen. Jag fick nämligen inget kaffe på dagens runda. Det är andra passet på rad som detta hemska inträffar. Detta kommer dock inte inträffa imorgon för efter intervallerna så blir det ta mig fan kaffe. Ursäkta mitt grova och olämpliga språk.
Den lilla trösten i det hela är att här finns väldigt få ställen som gör riktigt gott kaffe och det ena stället "råka" ligga på vägen hem från intervallerna. Vilket sammanträffande va?

Jo det där med att skynda och stressa är amerikanerna riktigt duktigt på men vet inte riktigt vad det stressar och skyndar till. När man ska handla så ska det gå så satans snabbt, när man kör bil så ska alla andra bilar försvinna så man kan komma hem, vardagliga saker ska över lag ska gå snabbt. För att inte prata om att matlagningen ska gå snabbt. Genvägarnas land om man säger så. Men till vilken nytta? Det är inte så att man skynda till viktiga saker. När man väl kommer hem så går inget snabbt längre. Man kan sitta och "hanging out" för hur många timmar som helst eller sätta sig framöver tv´n i 1000 timmar.

Forze strumpor!
Tror jag har visat Forze strumporna innan, Men dessa som bilden visar är de som kommer att finnas hos Visom under 2016. 
Läser ni bloggen och beställer ett par så får ni 10% rabatt om ni skriver blogg i beställningen.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar