tisdag 27 september 2016

Lite om Tobago, Pengar och Campagnolo hjul!

Ja idag händer det inte allt för mycket på paradisön. Vi ska snart ut och rulla 1 h tillsammans med hela laget.
Team Phamarco heter laget och är sponsrat av en rik apoteksägare från Trinidad. Det är otroligt hur mycket pengar de lägga på att få ihop ett bra lag här borta.
Min teori är de har så mycket pengar och alla prylar de kan tänka sig. Så att spendera lite pengar på att ha ett lag som de kan skryta lite med betyder mycket mycket. Samtidigt som de kan följa tävlingarna på riktigt nära håll gör inte saken sämre.
Kan säga så att han som äger laget är en god herre, för när man tittar på hans cykel så kör han med Campagnolo. Ens hjärta smälter lite det måste jag erkänna. Hur än det ligger till så ska det bli roligt att komma igång och köra lite imorgon.

Det där med pengar är inte alltid till en fördel här borta. Har du pengar och barn så ska du passa dig ordentligt vad du lägga upp på facebook eller andra sociala medier. Han vi körde för i fjol hade en dotter på knappt 2 år. Han gjort allt för oss men la vi upp en bild på honom och hans dotter så lovade han att köpa första bästa flygbiljett härifrån.
Att han pengar är nästa lika med att ens barn blir kidnappade om man inte är försiktigt. Hur utbrett det är kan man se när man går förbi stora reklampelare där det står HELP US TO FIND också är det hur många barn/ungdomar som helst. Idioter och kriminella finns tyvärr överallt.

Lovade en liten rapport om de Campagnolo Shamal Ultra C17 hjulen jag köra på. C17 står för att det är den lite bredare fälgen så 25mm och 28mm däck passar bättre och Ultra står för att där är keramiska lager. I detta fall Campas USB lager. Oavsett i vilken prisklass du köper Campa hjul så blir du aldrig missnöjd. Samma gäller dessa. De är styva men ändå följsamma när man kör nerför tex.
När man sen har monterat på ett par Vittoria Corsa G+ så är det ett par helt otroligt fina hjul.
Hjulen ligger på ca 11 000 kr och däcken på 625 kr hos Visom Cyklar.


Nu väntar middag med efterföljande glass. Förhoppningsvis kommer en trevlig rapport från morgondagens tävling.

Bilder kommer när internet är bättre.
Istället för kaffestopp är det cola stopp 
På toppen av Tobagos brantaste backe, 21% i snitt under 1.2 km
Alla kan känna sig rika på Tobago. Här är kanske 70-80 kr.

Veckans arbetskläder.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar