måndag 1 december 2014

Hård helg!

Ja det blev mycket härlig träning denna helgen. Det började med Orup night ride i Fredags kväll. Det var en hård omgång vill jag lova. Jag är inge MTB stjärna och det bekräftades under de nästa 3 h jag körde i Fredags. Men roligt var det trots att det var nära på att gå åt helvete ett par gånger :)
Där var ett par cyklister som visste hur man kör i skogen, blir alltid lika imponerad av folk som är duktiga på saker. Man stod som en gran när dom kom förbi.

Var inte i säng förrän vid 01 på natten och på Lördagen skulle det trampas mot Åhus för julbord med laget. Det är inte var dag man kör 130 km/5h i någon typ av motvind men så blev fallet i Lördags.
Får tacka Åhus Strand för en trevlig kväll. Sen är det alltid trevlig att träffa laget, helst efter en otroligt väl genomförd säsong.
Igår var det bara att hoppa i cykelkläderna för att trampa mot Trelleborg igen med en liten omväg för att få lite distans på det hela.
Det är otroligt roligt att kunna cykla från punkt A till B och på vägar man inte kommer på varje dag.

Framöver kommer jag berätta vad som kommer hända under 2015. Det kommer bli ett otroligt spännande och bra år på alla sätt och vis.

Nej nu får det blir en kopp kaffe så man klara av denna grå kalla december dagen.

Ciao

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar